К Киеву

Радуница
До Києву

Вона дуже дивна, ти знаєш...
Про Тебе десь мріє весь час,
Брехня або правда...кого ти кохаєш...
Чи станеш ти щастям для нас...

Прийде знову Осінь до Тебе,
З очами як очі Дніпра,
Й може побачу я кольори неба,
А може закінчиться гра...

Туманом майбутнє крадеться,
Як Доля, кохай...не кохай...
Дорога прямує до Києва серця,
Мій Києво, любий, обліччя своє не ховай...

Сумую без тебе... чекай...