Не був, й не Бандера, герой Украiни!

Леся Танюк
Не був, Й не є Бандера, герой УКРАЇНИ!


Присвята С.Бандері!


Не був, Й не є Бандера, герой УКРАЇНИ,
Ходіть з портретом, та несіть в бібліотеку!
Німеччина за героя, не приймає Бандеру,
ОУН і УПА,-давно вже ганьба, Історії гра.


Він бандерівський, й народний партизан,
В лісах ховався, Західної УКРАЇНИ..!
Політикою Заходу Європи, хитрою обран,
Коли вигідно, в будь-якій Країні.


Лице чуже, очі давно вже нічого не говорять,
Політика Бандери, Людськії Душі Не ізморить.
Бандера! Степан Бандера, - хто се є,
Знає хібащо, тільки світ з ОБСЄ!...


Діточки мої, і Ви,- Дорослі Діти ...
Історію вивчати, й розуміти, треба вміти!



                2014 рік.
                Січень