Где же ты моя любовь?

Светлана Борцова
Де ж ти моє кохання,
Де ж ти моє натхнення?
Злючим пламенем згораю,
Без тебе я помираю.
      
Невже існує кохання,
Невже ці відчуття
Проминають скрізь нас
У якийсь не згаданий час.
       
Коли я стала розуміти,
Що доля бути з Вами?
Та як серцю наказати
Вас більше не кохати?
       
Навіщо згадую Вас,
Навіщо я мрію вами?
До чого таке кохання,
Від якого я страждаю?