останн! й

Алёна Бабий
вважайте що я загинув
що втік у безкрайню пустелю
шукати нової віри
нової сили
нової слави
тут я не потрібен
небажан
я зайвий
невтішні прогнози
моєї любові
я найманець серцю твоєму
загублен
позбавлен
і знищен
немає взаємин
нема почуттів
нема більш нічого між нами
і тому
я вигнанець
штучний коханець
я іграшка з шафи
що вийшла із моди
скінчилась придатність
голодний
холодний
подамся деінде
шукати відваги
шукати натхнення
шукати ідей

нічого не думай
нічого не згадуй

а я відпускаю
себе і тебе