Для тебе

Тамара Никонюк
А  ти знаєш, як мені боляче від того, що ти не зі мною
Як мені холодно від того, що ти непоруч

А ти знаєш як мені приємно обіймати тебе,з кожним разом усе сильніше і сильніше
Знаєш мені приємно насолоджуватися тобою

Твоїми парфумами,твоїм поглядом, посмішкою
Твоїм голосом , да  просто тобою насолоджуватись
І невідпускати нікуди ...

В цю далеку подорож під назвою " дорога"
Відстань між нами...
Холод який залишаєш мені на серці ідучи в цю подорож !

Будь зі мною завжди.
 
В хвилини моєї радості,
В хвилини мого смутку ..
В хвилини коли я кричатиму за наше КОХАННЯ усім ...

 Будь поруч і я буду поруч !