Музика

Ксения Матвиенко
Музика-це забуття
Це невловима часточка життя
Вона усе ще надихає
І півжиття твого займає
Вона засяде в мою душу
І я її вже не порушу
Вона і спокій,і тривогу
Усе візьме в свою облогу