Я думала..

Ксения Матвиенко
Я думаю я можу зрозуміть
І тебе не смію перебить,
Бо це вже не цікаво
І я шукаю всякую забаву
В життя ти непомітно увірвався
І вже так дешево продався
Навіщо душу мою руйнувать
Треба скоріше мене забувать
Кує зозуленька в лісу
І ось і я щось несу.