The Velvet Season

Света Фейхи
Oh, my melancholy, do flyaway.
I don’t want to worry about that pain.
I am floating in the space.
I have a “velvet” season again.
My melancholy, fly away beside the horizon,
To the country where there isn’t me.
Let you see a dream
Where we love each other.
I’ll leave the fuss.
I’ll enter the world
Where only you exist.

* * *
Лети тоска за горизонт,
Мне дела нет сейчас до боли.
Плыву опять в своем просторе.
Мой бархатный опять сезон.
Лети тоска за горизонт
В страну, где нет меня сейчас.
И пусть тебе присниться сон,
Что ты любим. В который раз
Я отойду от суеты,
Войду в свой мир, где только ты.