Просто...

Катерина Вельгош
Ти просто слухай і мовчи,
нічого більше не кажи,
та спогади усі зітри.
Любов мою,не зміг ти зберегти.

І залишилась лиш хвилина,
щоб виставити всі крапки.
А ти дивився мов дитина,
що загубилась у темряві пітьми.

А я не вірила отим словам
і більш ніколи не повірю,
бо ти любов мою стоптав
і я тобі уже не вірю.

Не треба більше слів і обіцянок,
ти втратив все - мене й своїх коханок.

Ти втратив все й моє кохання,
і я неповернусь до тебе навіть у останнє.

бо ти мою любов зумів стоптати,
а я такого не умію вже прощати!