Мен однаково...

Катерина Вельгош
Мені однаково, що ти мене не любиш,
Мені однаково, шо десь вже іншу губиш,
Мені однаково, що холодно без тебе,
Мені однаково, що я одна,
Мені однаково, що вже сама,
Мені однаково, що вже без тебе.

Та я здаватися не буду,
ночами спати я неперестану,
вірші писатиму та не тобі,
кохатиму та не тебе,
когось вже іншого, хто любитиме й мене.