Я згорала до тла

Катерина Вельгош
Я любила, кохала
поринала в любові до дна,

лиш тебе я кохала,
лиш тобою жила..

У вогні кохання я згорала до тла,

лиш тебе я кохала,
лиш тобою жила..

Все б в житті я віддала
для тебе одного жила..

Тобі вірші складала.
Любила,страждала,
життя б віддала.

Лиш тебе я кохала,
лиш тобою жила.