Не кажи...

Катерина Вельгош
Не кажи що не кохаєш,
не кажи що покидаєш,
не хочу я страждати.

Не хочу від болі помирати,
коло дверей тебе чекати,
і сльози дурно проливати.

Вночі годинами не спати,
про тебе думати й страждати.

Не кажи що не кохаєш..
бо я помру,
а ти про мене не згадаєш,
і завтра іншу покохаєш!