Струни осенi

Катерина Вельгош
Дощ безупину грав на струнах осені,
думки у голову приходили непрошені...

І на душі лежав густий туман,
а навкруги усі мовчали - це обман...

Чому так важко - в серці холод,
і з кожним днем я відчуваю все сильніший голод.

Так хочеться відчути теплий погляд,
і знати що хтось завжди буде поряд!