Повiрити?!

Катерина Вельгош
І знову повірити у правду,
коли навколо тебе одна брехня.
Як вже зумів ти пережити кривду,
повір будеш памятати це щодня!

Повірити у світле, щось правдиве,
зуміти серце відкрити йому.
Та боїшся, що знову зрадливе...
Хочеться довіритись комусь новому, та от кому?