Можливо ми...

Катерина Вельгош
І лише вночі у голову приходять дивні думки.
Не зрозумілі фрази: можливо я, чи може ти, можливо ми?

У голові усе перекрутилось...
Слова,і знову сумніви. А можливо помилилась?

Не варто довіряти почуттям!
Серце не хоче знову спустошуватись каяттям..

Скільки б слів хто не говорив,
Все неправда, усі грають ролі.
Коли ти вже помилку зробив,
ти не зможеш так легко довіритись долі.