Молитва

Татьяна Ахинько
  Так тяжко в білім світі жити-
  Кохання нашого нема,
  Цвітуть навкруг яскраві квіти,
  На світі знов весна буя.

  Та розриває серце туга-
  Назавжди розвело життя
  І мрій про тебе вже не буде
  Відходить все у небуття.

  Коханий мій,єдиний,милий,
  Мені так тяжко, повернись!
  Пустий без тебе світе білий-
  В часу життєвім не губись!

  Співають птахи в небі синім,
  І день сумний за днем мина.
  Я не з тобою, я не з милим
  Живу в журбі,а час сплива.

  Тебе кохаю і сумую,
  І кличу я тебе вночі.
  Моя любов живе, вирує.
  Озвися, прошу, не мовчи!