Не шукай, не надiйся, змирись...

Наталья Юмагужина
Скiльки  ж   треба    тебе   благати,
Не   шукай,  не    надiйся,  змирись.
Ми   не   зможемо   вже   повернути,
Те, що  було   мiж   нами   колись.

Не    зумiв   обiцянку   здержати,
Нашi   долi    давно    розiйшлись.
Ти   не   вмiв   i  вмієш   кохати,
Я   ж   без   тебе   щаслива... дивись!

Вiдпусти...  бачиш,  я   вiдпустила,
Хоч  i  знала,  що  знову   прийдеш.
Та  стежини  до    мого   серця,
Ти   нiколи   вже   не   знайдеш.

Не   шукай,  не    надiйся,  змирись.
Вiдпусти!...Я  ж  якось  вiдпустила!... 




Иллюстрация   взята   из  интернета.