Новор чна казка

Лилия Корчевська
Найкраща новорічна ніч,в обімах коханої людини.
І в тому є одна лиш річ,мчать непомітно ці хвилини.
Під бій курантів на двох одне бажання,одне кохання і взаємні почуття.
Я дякую Богу за цю людину,що увійшла в моє життя.
Яскраві вогники салютів,наповнюють адреналін.
І так повинно завжди бути,в душі кохання й поруч він.
Переплились рука в руці,сльозинка щастя на щоці.
Я дякую долі,що ти у мене є,життя тепер ти все моє.