Укра нцям!

Евгения Кирилюк
жовто- блакитні кульки, прапори,
серця людей, що б"ються в унісон.
що думаєш, висловлюй, говори-
це наша революція,і це не сон!
Майдан це місце, де цвітуть надії,
де наш народ підняв себе з колін,
збуваються де заповітні мрії,
Майдане,шлю тобі уклін.
співаю ГІМН, і серце швидше б"ється,
моя любов до Батьківщини назавжди
через роки, через століття одізветься,
любов у серці житиме завжди.
бути байдужим- непоправне діло,
не будь байдужим - ти і є народ!
за неньку серце щоб твоє боліло,
не треба більш ніяких ій щедрот.
живи, кохай, будуй у собі віру,
за свій народ борися, не тікай!
не віддамо народ ми тому "звіру",
народе мій, прошу, вставай!!