***

Евгения Кирилюк
мені б тебе поближче та частіше.
щоб я змогла з тобою говорить.
мені б твій погляд трохи яскравіше,
щоб я могла з тобою в щасті жить.
згадаю очі - і тепло на серці,
згадаю погляд - посмішка дзвенить.
згадай мене- відкрий до себе дверці
моя душа з твоєю гомонить.
пробач ти те, що не змогла сказати,
пробач усмішки, втрачені колись
ти знай, тебе не припиню кохати,
та сльози чорним морем розлелись.
поглянь в середину, туди, де є душа
поглянь туди , де майорить кохання
де серце стукає, живе ,не поспіша,
душа в сльозах виказує зізнання.
забудь, згадай, роби, що хочеш.
та залиши мене в собі.
якщо зі мною бути ти не хочеш,
будь ласка, в очі ти скажи мені.