***

Евгения Кирилюк
ми нація! і кращої не було.
ми той народ, що славивсь повсяк час.
ми українці! слово не заснуло.
любов до мови грає в нас весь час.
ми прадідів своїх не забуваєм,
ми пам"ятаєм всі тяжкі роки,
коли країна на коліна впала,
чекаючи, коли пройдуть віки.
то зачекайте, хто ви, українці?
давайте скажем разом - ми народ!
і мальовничий ліс Полісся,
і степ широкий рідної землі.
ліси, поля, лани - це наша воля.
її плекатимемо ми віки.
ми дякуємо прадідам за волю,
дідам спасибі - чисті небеса
ви нам подврували волю, волю.
уклін вам низько , гра для вас гроза.
і вітер в вирі промовляє тихо
і дощ крадеться до вікна.
природа вся тремтить та не боїться
сини спасуть - країна в нас одна.