***

Евгения Кирилюк
як ти кохала - інші не кохають.
як ти чекала - так ніхно не зміг.
і ночі твої сльози позбирають
і розіллють йому до ніг.
нехай побаче, скільки пережито
і скільки втрачено років.
твоє кохання вже росою вкрито,
і пелиною пройдених віків.
а ти щаслива - небо посміхнеться,
крокуєш вулицею знов.
а він один- не просто так вдається.
та винен сам, проливши твою кров.
зробивши рану в серці, не загоєш,
її ти не зітреш ніяк.
вона залишиться навік з тобою
таке життя,буває так.