Н коли не забуду!!

Мария Черногор
Твою я посмішку ніколи не забуду,
Твої я очі буду вічно памьятать, коли іти по вулиці я буду,
То буду листя із землі збирать,
Колись, вони звьязали наші долі і повьязали нас на все життя,
Як колоски й трава завьяли в полі,
Так відійде все зайве для нас с тобою в небуття!!!!