далека

Венди Батлер
В мене вже інші життя
ті, що сховались за хмарами,
і всі святі, стоячи за рікою
заплескали
всміхаються.

думаючи про сьогоднішнє,
не забуваю про завтрашнє
те, що в країні,
на серці
душею втікає вниз. забери мене.

хай за спиною шепочуть крізь,
ми із тобою зав*язані.
тісно, голками, тілами заплетені, зкріплені, зклеєні!

суддя із свідками.
вбивця із жертвою
так! говори мені! слово, три, десять, я чую скрізь голос твій
зламаний, зкручений, снігом заметений!
руку дай. чую пульс
в такт мені
б*єшся ти...

Мирно заграю на клавішах,
хай всі подумають, що жива...
дивлячись далеко,
за небокрай можна думати
про нове життя.

але комусь все так хочеться
чути піднесено, радісно
сміх твій, і голос,
наказує
враз озирнутися.
жити.
тут
і
зараз.

кохання.