Привiтання Ангелiв...

Стевия
Ніжно Ангели співають,
Сонцем душі зігрівають.
Бережуть людські оселі,
Будьте нам усі веселі!
Із святками вас вітаєм,
Доброти усім бажаєм,
І достатку, і любові,
Будьте нам усі здорові!
І малому, і старому
В році хай щастить новому.
Хай збуваються бажання,
Всі надії й сподівання!
Не цурайтесь люди Бога,
Він у кожного порога.
Навстіж двері відкривайте,
Всіх любов'ю зігрівайте!