Менi залишились...

Иван Якущенко
Мені залишились гітара та печаль,
дві вірні подруги до самого світанку.
І на столі свіча, і в серці - жаль;
все те, що ти мені залишила на згадку.

Кружляє за вікном у білому зима,
снігами замітає пройдені дороги.
і на щоці твоїй сніжинка чи сльоза -
про це вже не дізнаюсь я ніколи...

Надія є - вона в твоїх очах,
що кожен день життям палають.
Весна в моїй душі піснями зацвіла,
та більш ніхто про це не знає...

Кружляє чорний ворон над моїм плечем,
а доля наливає в чашу лиш нещастя.
Та знаю - доки твоє серце поряд є,
зі мною завжди буде янгол щастя...

Мені залишились гітара та печаль,
дві вірні подруги до самого світанку.
І на столі свіча, і в серці - жаль;
все те, що ти мені залишила на згадку...

27.11-15.12.07р.