Серебро

Иван Якущенко
Сьогодні падає із неба серебро,
і ти на нього дивишся і мрієш,
і у очах твоїх горить вогонь -
здається я загублений навіки...

  Сьогодні падає із неба серебро,
  сьогодні я закоханий у тебе,
  і хай у келиху густе, як кров,вино -
  здається, я загублений без тебе...

Сьогодні падало із неба серебро,
сніжинки падали, і танули на віях.
І я мовчав - не міг слова знайти...
Здається я загублений навіки...

18.11.08р.