Eдине свiдчать сотнi мов

Александр Выженко
Єдине свідчать сотні мов:
(Й-бо, хто не встиг переконатись!)
Любов породжує любов;
Ненависть множить лиш ненависть.

Любов і гнів  –  не береги
Одної річки. Ні! Віружність
Першої у іншій площині…
Антонімом коханню є байдужість.

(З книги "Крилатий Вовк")