Мабуть, я таки вдалий звiролов

Александр Выженко
Мабуть, я таки вдалий звіролов.
Два зайці упіймав і маю користь:
Я усвідомлений – і ось вона – любов!
Кохаю палко – й ось вона – свідомість!

(З книги "Крилатий Вовк")