Моe чуття - мiй райдужний покров

Александр Выженко
Моє чуття – мій райдужний покров.
Натхненим серцем речу сповідання:
Не треба, друзі, падати в любов.
Возносьтеся! Возносьтеся в коханні!

(З книги "Крилатий Вовк")