Вciм логiкам скажу лише одне

Александр Выженко
Всім логікам скажу лише одне:
Судіть цей світ крізь призму аргументів.
Таж не тлумачте розумом святе…
Немає логіки в кохання і в поетів.

(З книги "Крилатий Вовк")