Хто потребуe доказiв любовi

Александр Выженко
Хто потребує доказів любові,
Хто в ній щодня підтвердження шукає,
Той схожий на старесеньку корову,
Яка весь вік не мала молока.

(З книги "Крилатий Вовк")