Любов слiпа так кажуть позалюбi

Александр Выженко
«Любов сліпа» – так кажуть позалюбі,
Хто пихою живе і має норов грубий.
Я стрів Любов. Я серцем об’являю:
Одна Вона в цім світі очі має!

(З книги "Крилатий Вовк")