Позаду пустеля, попереду море

Александр Выженко
Позаду пустеля, попереду море,
Що диво-розсолом розчинює горе.
Зорі вечірні, лискучі світанки
Вирують іскристо в сердечному танку.
Натхненно щомиті звітую з любов’ю
Девіз свій: «Від Тебе! До Тебе! З Тобою!»

(З книги "Крилатий Вовк")