Де межа мiж Творцем i створiнням?

Александр Выженко
Де межа між Творцем і створінням?
Де кордон між початком й кінцем?
Корінь, стовбур, гілки і насіння…, –
Чи не є це одним деревцем?

(З книги "Крилатий Вовк")