Коли стану до Суду Того

Александр Выженко
Коли стану до Суду Того,
Хто у світла стояв на межі,
Власнооч я побачу Його.
Власнооч… не крізь очі чужі.

Корінь правди моєї в мені.
Досвід мій  - мої Гіта й Коран.
Навіть друзів думки золоті –
То для мене полова й бур’ян.

(З книги "Крилатий Вовк")