От Дон Дий Его да дони вПенДрим

Васыль Брыль-Кобзар
сфаИХ ПиньКИ СЬ:
пошлы, хохлы,
мняць Цихр?

Вынок цыбулькы шэ висыць, мусыць, дэсь на й пыйчи й ж
Тут во у в Пута, шо во надутый, ек той Ванильк.
Да не. Да где вы видали ж Девый шэ й в ДырЖыни вж.
Оно шо мусыть вин Мни шэ туткы вмысыты тисТК.

Но вы скажитэ ля Мни, чы выйдэ дэ з Ёга й плит. –

От блин мни лупыть о гондэ в духВу ЪХ
Якыйсь СтасЪ Сын Ж.
А я ж фсё й вижу у ф КороЛинГам
На й клави Рым Ж. –

Свит гонды ш висыть,
Напэвно, й в зибры щ
Аж бил букфынк. О так щось вткны й пуд чырпакы ж? –
От сна но ж вздымсь
Пуд захуд синць. –

Пунятно фсим
Говорым с Рымш?
Заходэ сонцэ (ну, пэрэводэм) – а мы шэ спым!..
– Бы ж Мыш БыжКивськ.

Така вш дийАхСПур М
У в БейЛай Клячыщ, ек Пурым в Грим Зь. –
Мы ж беларусы. Аджэ ж. Бо й з мухмы шь
У в носи свышч.

Туму й с ТумимОМ
Мы гонды сь нийЯк Х
И й сь Бриль ва в силь вМахКахЕм спирт сь эхФир м. –
Ну, зь нузьня масьля ф хаРУнжий вЖахРихтЦь,
Каб-кап нимб вбиць? –

О так живи ж, минты БР.
Минтай ЛИР Б с Рыб К.
Тут БраМА Й Вишня с Шив В