Я закохалася! От дура!!!

Виктор Симоненко 2
“Я  ЗАКОХАЛАСЯ!!! ОТ ДУРА…!
ЯК МАЛОРIЧНА… ЯК В КIНО…
Я ДУМАЛА ОРЕЛ!!! НАТУРА!!!
А ВОНО НI… КОЗЕЛ… ЛАЙНО…” .  ВIКТОР СИМОНЕНКО

Та не картай ти так себе
За те, що в Боги пiдсадила
Iуду… то, що не простила
Iржа доконуэ тебе.

То ж не король, а “ВЕЛИЧ ХАМА”,
Та то й не вiн же, а “ВОНО”
Згадай, що наказала мама:
“Все пада ниць таке багно”.

Омий своэ личко в свiтанок
З роси… попий з джерел води
Щемiти серце перестане
Про те “ВОНО”… i назавжди.

Заглянь у всесвiта вiконце
Мiльярду рокiв уклонись
Мине пiтьма i зiйде сонце…
А що? То щось було колись?

P. S.

В жалобi квiткою зiв’янеш
Не треба йти на ту вiйну,
Не дай зiп’ ятися дурману…
Та вiдпусти  “ВОНО”… в труну.            
   
18 травня 2012 року
ВIКТОР СИМОНЕНКО