Iсусе, Путь вiдкрився i менi!

Александр Выженко
Ісусе, Путь відкрився і мені!
«Так-так, ні-ні» –
                все інше у багні.
Лиш відтепер «так-так» я вибираю.
Що поза «так» - у скрині замикаю.
 

(З книги "Крилатий Вовк")