Ось, поширив Ти серце моe

Александр Выженко
Ось, поширив Ти серце моє.
Набуваю життя світлодайне.
Все буденне святковим стає
(А ще вчора здавалось звичайним).

Радість в русі простої ходи,
Мирний сон після доброї днини.
Милосердний, благаю, зроби,
Щоб міцнішав мій дух безупинно!

(З книги "Крилатий Вовк")