Якщо Господь погонич, я корова

Александр Выженко
Якщо Господь погонич, я – корова.
Якщо людина я, тоді Господь – Творець.
Бич Божий – пострах, пісенька не нова.
Мій Бог з сопілкою. Мені Він – спів співець!

(З книги "Крилатий Вовк")