Бог e любов! - сказав якось Христос

Александр Выженко
«Бог є любов!» – сказав якось Христос
(До Нього ж людство Господом лякали);
Гай, Слово це, на жаль, не прийнялось,
Бо  знов на страсі церкву збудували.

(З книги "Крилатий Вовк")