Людська душа добiрнеe зерно

Александр Выженко
Людська душа – добірне є зерно.
Та всяк живе чомусь без віри у цвітіння.
О, пам’яте! Була ж не так давно
Вона із сестрами у Колосі прозріння!

(З книги "Крилатий Вовк")