Думала забудеться. Тобi украiнською

Ада Байер
Думала забудеться,
стане лиш відлунням,
луною ледве чутною,
сном напів забутим...

Думала уляжеться,
десь у мене в пам'яті
стане недосяжним,
замовчить назавжди...

Думала, забуду
все, що колись було,
знову стану вільною,
гордою, неспинною...