Тополя безлиста голосить

Игорь Герасименко Кременчугский
І листя украли, і пальці,
і крила. Хмарини, блакить,
прощайте, я в сірості панцир
убралася, небо пробачить:
високе душі не болить.

У мрії умію літати
у співі синиць і грачих.
Терпимо усе, але дятел,
мізинчик останній утятий,
червоно і чорно кричить.

2010-2014