Кобила з возу

Падшая Душа
Давно вже існувала ця промова,
Жаргон суцільний був тоді!!!!!

Бо люди вірили, коли бабуля з возу-
Кобилі стане легше по собі!

Кобила дуже тяжко працювала,
А баба з возу не вставала!

Як вмосте дупу - так і спить,
Кобила просить покурить)
Пробачте милі, не курить,
А просто трохи перекурить...

Перекурить, щоб відпочити трохи,
Ну наш жаргон сучасний так говорить...
Коли панів достатньо розвелось...

Була колись баба з возу,
А зараз все тут...Щеребень!
Усе змінилося...

І вже нова промова,
Кобила з возу - бабі легше пособі!
Так хай нехай кобила краще здохне,
Бабусі буде легше буть одній...