Для мене праведник...

Александр Выженко
«ДЛЯ МЕНЕ ПРАВЕДНИК...»

Для мене праведник - невтомний лицар волі,
Що з вдячністю бере дарунки долі
Й Природи ясність ставить над усе.

Він світлу друг: цвіте, мов та рослина,
Що землю любить, і, підвладна змінам,
По часі ласу ягоду несе.

Мій праведник - цілитель бездоганний;
Брудне і чисте, добре і погане... -
Всі крайності зумів звести в одне.

Він - океан, глибокий і незмірний.
Він з «вірними», і він серед «не-вірних».
Такого милість Божа не мине.

(З книги "Крилатий Вовк")