Розвiдувач сенсу життя

Александр Выженко
РОЗВІДУВАЧ СЕНСУ ЖИТТЯ

Очевидно: юність - снага,
Квіт, бадьорість, танок весняний...
А розвідувач сенсу життя,
Не залежно од віку, - старий.

Він занадто серйозний. Відтак -
Не текучий, холодний, черствий....
Його серце - розбитий вітряк.
А любов - вітерець гомінкий.

Все шукає він змісту життя
В сірих днях по дорозі сліпих.
Вже немає йому вороття
До святкових пісень весняних.

(З книги "Крилатий Вовк")