До кого ще не сходив Янгол Божий

Александр Выженко
До кого ще не сходив Янгол Божий,
Той є сліпий… Як квітів по лугах,
Як ягідок духмяних по садках, -
Ото Їх стільки по усіх світах.

Я чую голос Їх чарівний і простий,
Я бачу Янголів у снах і у видіннях.
Мої стежки освітлює проміння –
Ниток Небесних Килим Золотий.

(З книги "Крилатий Вовк")