Мета вертка, та часто плаче

Александр Выженко
Мета – вертка, та часто плаче.
Бажання – дзеркало криве.
Невдача – доля не ледачих,
А тих, хто вдачею живе.

Життя – побіди й насолода
Митцям миттєвих одкровінь.
Мить неповторна і свобода –
Усіх казок крилатий кінь.

(З книги "Крилатий Вовк")